Jobb hos oss

logo_stor

Bygg-/tømrermester Svenn Børre Steinsland er et byggmesterforetak lokalisert på Voss. Bedriften ble etablert mai 2010, og driver med tradisjonelt bygghåndverk i regionen. Målsetningen er å være en moderne og dynamisk bedrift hvor det ska være trivelig å arbeide samtidig som man gjenkjennes av høy kvalitet.
På grunn av stor pågang trenger vi en dyktig

TØMRER

Vi søker primært etter håndverkere med svennebrev, men personer med solid dokumenterbar praksis og gode referanser vil også bli vurdert.

Vi søker etter punktlige, pliktoppfyllende tømrer som er genuint interessert i tømrerfaget. Kvalitative egenskaper er like viktig som at du til tider må tåle et høyt arbeidstempo og er ”selvgående” og setter kundens ønsker i fokus. Erfaring med grunnarbeid og forskaling er også en stor fordel.
Vi ser for oss håndverkere av begge kjønn for å skape en god balanse i bedriften. Fleksibel arbeidstid er også mulig ved behov og når det praktisk lar seg løse.
 
Er du bonde eller andre med litt ekstra tid er vi også interessert i komme i kontakt med deg som kan bli med når det måtte trengs ekstra folk.
Vi tilbyr:

  • Interessante og varierte arbeidsoppgaver innen tradisjonelt bygghåndverk
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
  • Varierte og utfordrende tømreroppgaver
  • Gode forsikrings- og pensjonsavtaler

CV med referanser kan sendes til epostadresse post@byggmestersteinsland.no
For ytterligere informasjon om jobb hos oss – kontakt Svenn B Steinsland på tlf 56520016 eller mobil 45003121